Storitve


Računovodstvo

Ponujamo računovodske storitve v skladu z Zakonom o računovodstvu, Slovenskim in mednarodnimi računovodskimi standardi in standardi računovodskega poročanja (odvisno od velikosti in potreb stranke) ter davčnimi predpisi.

Virtualna pisarna

Namenjeno podjetjem, podjetnikom, tujim podružnicam in predstavništvom ter vsem, ki iščejo minimalno zahtevne administrativne rešitve. Z virtualno pisarno še vedno opravljate vsa dela z oddaljene lokacije in v središču Ljubljane navedete naslov poslovnega centra.

Davčno svetovanje in planiranje

Davek je finančna ali drugačna obremenitev davkoplačevalca (fizične ali pravne osebe). Določi, predpiše in pobira ga država. Imamo širok nabor rešitev.

Davčno zastopanje

V imenu tujega davčnega zavezanca, ki nima sedeža v Sloveniji nudimo: - Plačilo DDV - Vlagamo zahtevke za vračilo presežka odbitka DDV - Sestavljamo in predlagamo plačilo DDV

Odprite podjetje

Vodimo vas od začetne ideje do realizacije pri odprtju družbe. Svetujemo tudi pri izbiri primerne družbe za vašo dejavnost. Pri d.o.o. družbi v kolikor nimate ustreznega kapitala vam založimo mi.

Finančni podatki

Z najnaprednejšo tehnologijo priskrbimo najboljše finančne podatke. V obsegu imamo države, delnice, obveznice in blago.

Offshore podjetje

Zaradi različnih razlogov, se v večjem številu ljudje odločajo za offshore podjetja. Offshore podjetja nudijo zaščito pred rubeži, anonimnost poslovanja, nizki stroški poslovanja, davčne ugodnosti,... Pokrivamo celotno regijo z hitrim in transparentnim procesom.

Offshore bančni račun

Offshore bančništvo ponuja številne ugodnosti. Poleg tega diverzifikacija vašega premoženja po različnih kanalih, državah, računih in valutah pomaga zaščititi vaš denar in zmanjša tveganje, da ne boste ne pripravljeni v primeru bankrotov, devalvacije valut ali gospodarskega kolapsa.